Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 161m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.250.000,-

Ref: 3200864

te koop

Penthouse-appartement op de zeedijk in het Zoute in gebouw opgericht 2004

Penthouse appartement (duplex) op de zeedijk in het Zoute, tussen het Albertplein en de wandeldijk, met prachtige zichten op de zee en het hinterland. Grote terrassen vooraan en achteraan. Indeling: eerste niveau: inkom, vestiaire en toilet, grote leefruimte met zit-en eethoek, open keuken volledig uitgerust (Bulthaup), grote bijkeuken en berging. Tweede niveau: 4 slaapkamers waarvan 1 master met volledige badkamer (ligbad, lavabo en toilet), tweede slaapkamer met douchekamer (douche, lavabo en toilet), derde slaapkamer en vierde slaapkamer. Afzonderlijke tweede douchekamer . Mooie afwerking. Privatieve kelder in de residentie. Grote gemeenschappelijke fietsenberging gemakkelijk toegankelijk. (EPC 202 kWh/m² - UC: 20160806-0001884496-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3200864
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 161m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 3182
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC202kWh/m²
Ref. EP(B)20160806-0001884496-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan