Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 118m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.299.000,-

Ref: 3325386

te koop

Prachtig appartement met zeezicht

Prachtig appartement in een standingvolle residentie op de zeedijk van het Zoute, ideaal gelegen tussen het Albertplein en de wandeldijk. Samenstelling: inkomhall met vestiaire en toilet. Ruime woon- en eetkamer met oninneembaar zicht op het strand en de zee. Moderne keuken voorzien van alle huishoudapparaten. Masterbedroom met dressing. Luxueuze badkamer. 2de en 3de slaapkamer. Praktische douchekamer. Privé kelder en gemeenschappelijke fietsenberging. Mogelijkheid tot de aankoop van een autostaanplaats in de nabije omgeving. De "Phenix": een goede investering op een gegeerde ligging in het Zoute...! EPC 119- UC 20160616-0001872150-1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3325386
Verdieping2
Verdiepingen7
Opp.ca. 118m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1789
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC119kWh/m²
Ref. EP(B)1872150
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan