Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 7
Cambier De Nil icon bathroom 7
Cambier De Nil icon surface 2296m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 5.350.000,-

Ref: 3361545

te koop

Buitengewoon luxueuze eigendom, op enkele stappen van de R.Z.Golf Club.

Luxueuze en karaktervolle eigendom, gelegen op een terrein van 2.296 m² in het begin van de Boslaan, een zeer geprivilegieerde ligging tussen de clubhouse van de golf en het Dominikanenkerkje. Bestaat uit: ruime woonkamers met overdekt terras, ingerichte keuken met eethoek, 7 slk, waarvan een volledig afgescheiden master-bedroom en 7 badk. Dressings, berging, voorraadkamer, garage- parkeerplaatsen en conciergerie. Kelders (wijn-, wasruimte, verwarming. Prachtige grote tuin en terras/zwembad. Zeldzaam eigendom op een uitzonderlijke locatie! EPC 383 - 20170831-0001989077-1

Referentie nr.3361545
Verdiepingen2
Opp.ca. 670m²
Bruto grond opp.ca. 2296m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers7
Badkamers7
KeukenJa
TuinJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
Kadastraal inkomen€ 3183
Verwarmingcollectief gas
EPC383kWh/m²
Ref. EP(B)20170831-0001989077-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan