Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 145m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.495.000,-

Ref: 3403618

te koop

Prachtig gerenoveerd appartement op de wandeldijk met zicht op duinen en strand

Prachtig en uniek gerenoveerd appartement gelegen met zicht op duinen en strand aan de wandeldijk in het Zoute, ruim drie slaapkamerappartement. Indeling : inkomhal met vestiaire en toilet, living / salon / eetkamer uitgevend op terras met zicht op zee, open ingerichte keuken met praktische berging. Nachthal met drie ruime slaapkamers met overal praktische ingemaakte kasten, 2 complete badkamers (bad, lavabo, toilet) en douchekamer. Terras met zicht op zee en aan de kamers breed zonneterras met zicht op groen en de villa's. Staanplaats en ruime kelder inbegrepen. Fietsenberging. EPC 101 - UC 20180514-0002057968-1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3403618
Verdieping1
Verdiepingen4
Opp.ca. 145m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC101kWh/m²
Ref. EP(B)20180514-0002057968.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan