Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 1167m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.495.000,-

Ref: 3461190

te koop

Ruime villa met zwembad, rustig gelegen

De villa bevindt zich in een residentiële buurt in Knokke. De villa is prachtig gelegen in een zeer rustige omgeving. De indeling : inkomhal, vestiaire, toilet, ruime living met openhaard, eetkamer, ruime keuken met ontbijthoek. Alle ontvangstruimten geven uit op zonnig terras en tuin. Op de eerste verdieping 5 slaapkamers, dressings en 3 badkamers. Multifunctionele ruimte voor bureau, atelier, fitness, tv hoek, ... Grote zonnige terrassen, verwarmd zwembad met rolluik. Dubbele garage en meerdere staanplaatsen voor 4 wagens. Alarm en video bewaking. EPC 205 - UC 20131117-0001483056-00000006-2

Referentie nr.3461190
Verdiepingen2
Opp.ca. 440m²
Bruto grond opp.ca. 1167m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 3222
Verwarmingindividueel gas cv
EPC205kWh/m²
Ref. EP(B)20131117-0001483056-00000006-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan