Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 202m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.980.000,-

Ref: 3510811

te koop

Nieuw duplex appartement met breed zeezicht, top afwerking

Volledig nieuw gebouwd hoekappartement - duplex in standingvol gebouw Grand Hotel op de Zeedijk te Knokke. Hoogwaardige afwerkingsgraad, overal ingemaakte kasten, alle facititeiten. Indeling inkom, toegang langs het Van Bunnenplein met lift naar de eerste verdieping. Indeling : inkomhal, vestiaire, toilet, living / salon, eetkamer (8.85m gevel) en volledig ingerichte open keuken. Op dezelfde verdieping : 2 slaapkamers met ingemaakte kasten en één badkamer met douche, toilet en dubbele lavabo. Berging met was en droogkast. Op de tweede verdieping boven, de masterbedroom met complete badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet). Overal praktische ingemaakte kasten. Al de ramen zijn voorzien van screens. Alarm en domotica aanwezig. Fietsenberging en privatieve kelder op -1. Mogelijk aankoop of huren van parking in de residentie. (EPC 189 Kwh/m² - UC 20151201 - 0001815739 - 1) Uitzonderlijk appartement, een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3510811
Verdieping1
Verdiepingen13
Opp.ca. 202m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
ZwembadJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
EPC189kWh/m²
Ref. EP(B)20151201 - 0001815739 - 1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close