Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 245m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.995.000,-

Ref: 3527751

te koop

Uniek appartement met prachtig zicht op het Zegemeer

Prachtig appartement met zicht op het Zegemeer, in een kleine villa residentie met slechts twee appartementen. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, zeer ruime woonruimte met dubbele zithoek - TV ruimte, eetkamer, open keuken volledig uitgerust (Miele toestellen), ruime wasplaats/ berging - verder op het gelijkvloers: slaapkamer met dressing en badkamer (dubbele lavabo, toilet, douche en ligbad). Op de verdieping: tweede slaapkamer met badkamer (douche, toilet, dubbele lavabo en ligbad), master bedroom met dressing en badkamer (dubbele lavabo, toilet, douche en ligbad). Unieke ligging en prachtige zichten op het Zegemeer, perfecte oriëntatie. 2 ruime garages in de residentie waarvan één voor 2 wagens en één voor 3 wagens.Alle voordelen van een appartement gecombineerd met het gevoel van een villa. (EPC in opmaak)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3527751
Verdieping0-1
Verdiepingen2
Opp.ca. 245m²
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Oriëntatie terraszuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan