Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 207m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.560.000,-

Ref: 3527937

te koop

Appartement met 8 m gevel op het Zegemeer

Te koop in La Réserve. Schitterend gelegen en volledig zuidgericht appartement (207m² + 18m² en 21m² voor de twee terrassen) met frontaal zicht op het Zegemeer, genietend van 8m gevelbreedte. Op enkele stappen van de Zee en het Casino. Indeling: ruime inkom met vestiaire en toilet, lichtrijke living / woonkamer met terras en zicht op het meer. Volledig en luxueus ingerichte keuken met ruime berging. Uitzonderlijke beleving aangezien het appartement 3 ruime slaapkamers heeft. Een slaapkamer met privatieve complete badkamer, een slaapkamer met douchekamer. Derde polyvalente ruimte als slaapkamer of bureel of TV ruimte. Privatieve berging en fietsenhaken. Mogelijkheid tot aankoop van één garagebox (plaats voor wagen, fitness, golfcar, fietsen enz..... (EPC 92 - 2008.9/A001/d01/SD038) Verkoop onder registratierechten. Te bezoeken.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3527937
Verdieping1
Verdiepingen4
Opp.ca. 205m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 207m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
LiftJa
Dubbel glasJa
EPC143kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2008_9/EP05326/A001/D01/SD031
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan