Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 300m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 895.000,-

Ref: 3531048

te koop

Moderne woning

Centraal gelegen te Knokke, 3-gevelwoning hedendaagse architectuur (Bouwjaar 2014). Indeling : inkomhal met vestiaire en toilet. Veel lichtinval in eetplaats en woonkamer met open keuken volledig ingericht (Miele toestellen) uitgevend op terras en tuin (kunstgras). Op de eerste verdieping 2 grote slaapkamers waarvan één met dressing en douchekamer alsook extra douchekamer met dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping nog een derde slaapkamer en berging. Afzonderlijke garage voor één wagen en ruimte voor extra parkeerplaatsen 3 of 4 naast de woning. Vloerverwarming en ventilatie systeem type D met warmterecuperatie. Een bezoek waard. EPC 110 - UC 31043-G2012/EP02493/D161/D01/SD002

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.3531048
Verdiepingen2
Opp.ca. 180m²
Bruto grond opp.ca. 300m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
Kadastraal inkomen€ 1268
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC63kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan