Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 335m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-HEIST

€ 1.200.000,-

Ref: 3535670

te koop

Uitzonderlijke woning met open zichten

Prachtige woning vlakbij het pittoreske "Oosthoekplein" in het Zoute, op wandelafstand van de zee, het Zwin en de Tennis. Adembenemend polderzicht. Samenstelling : glvl : inkoml, vestiaire en wc, living, eethoek, volledig uitgeruste open keuken.1ste V :3 slaapkamers, 1 badkamer met bad en douche, 1 douchekamer. In de kelderverdieping bevindt zich een polyvalente ruimte met tal van mogelijkheden ..... Hoogwaardige afwerking. Tuin en terrassen. Mogelijkheid tot aankoop voor een gesloten garagebox voor 1 wagen. Staanplaats. EPC.: 168 kWh/m² - UC:20150205-0001723595-2

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3535670
Verdiepingen3
Opp.ca. 224m²
Bruto grond opp.ca. 335m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Verwarmingindividueel gas
EPC168kWh/m²
Ref. EP(B)20150205-0001723595-2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan