Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 960m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.295.000,-

Ref: 3550712

te koop

Prachtig verscholen aan de rand van het Zoute. (Magere Schorre)

Ruime villa gelegen, op een terrein van 10 aren, aan de rand van het Zoute, in de Magere Schorre. Indeling: inkom (vestiaire-toilet), woonkamer (zithoek met open haard- eethoek), ingerichte keuken met ontbijthoek, wasplaats, 4 slaapkamers en 4 badkamers, dressing. Grote inrichtbare zolderruimte tot bijk. slaapkamer. Zuidgericht terras en tuin. Garage voor 2 wagens en meerdere staanplaatsen. epc 175 kwh/m² uc 20180721-0002077497-1

Referentie nr.3550712
Verdiepingen2
Opp.ca. 295m²
Bruto grond opp.ca. 960m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
TuinJa
TerrasJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC175kWh/m²
Ref. EP(B)201807721-0008077497-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan