Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 111m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 2.600.000,-

Ref: 3575945

te koop

Wandeldijk: Prachtig en uitzonderlijk hoekappartement met frontaal zeezicht

Prachtig en uitzonderlijk hoekappartement met een adembenemend en frontaal zeezicht gelegen in een standingvolle residentie op de Wandeldijk. Indeling: Inkomhal (vestiaire en toilet).Salon/living met open haard uitgevend op het ruime hoekterras vooraan, volledig ingerichte open keuken, zeer ruime master bedroom met ingemaakte kasten en badkamer uitgevend op een zuid gericht terras en een apart toilet. Een tweede volwaardige slaapkamer met aanpalend de douchekamer. Aparte berging voorzien van een aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine en droogkast. Tijdloze renovatie door Obumex. Privatieve kelder, gemeenschappelijke fietsenberging en mogelijkheid tot aankoop van een dubbele garage in de residentie. In 2018 werd de gevel en de terrassen van de residentie volledig gerenoveerd. Epc: 297 kWh/m² uc 20180629-0002072269-1

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3575945
Verdieping3
Verdiepingen3
Opp.ca. 111m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarminggas
Dubbel glasJa
EPC297kWh/m²
Ref. EP(B)20180629-0002072269-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan