Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1122m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.575.000,-

Ref: 3583159

te koop

Sublieme realisatie met oog voor detail

Indrukwekkende nieuwbouwvilla met uitzonderlijke afwerkingsgraad, op feeërieke ligging in het Zoute! Indeling: Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, zéér spacieuse leefruimte met verscheidene zithoeken, gashaard en grote raampartijen die de schilderachtige tuin naar binnen trekken. Volledig geïnstalleerde keuken (2 wijnfrigo's, 3 ovens waaronder functies stoom/micro/...,) keukeneiland met tablet in natuursteen met aansluitend de eetkamer. De ramen van de keuken, eetkamer en living openen automatisch. De grens tussen binnen en buiten leven vervaagt hier. Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, elk met hun bad- of douchekamer oa de masterkamer met grote dressing. Op de tweede verdieping: nog 2 ruime slaapkamers met elk hun badkamer. Garage voor 2 wagens met wasplaats en bijkeuken, verscheidene staanplaatsen buiten. Villa Haute Couture, verscholen in een sprookjesachtige omgeving - absoluut uniek. - Te bezoeken!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3583159
Verdiepingen2
Opp.ca. 455m²
Bruto grond opp.ca. 1122m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
BergingJa
WasplaatsJa
Onder BTW stelselJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan