Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 489m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3596934

te koop

Finis Terrae - uniek aanbod van een hoekappartement met exceptioneel zicht op zee en Zwin

TE KOOP BIJ CAMBIER DE NIL ! Uniek hoekappartement gelegen in een exclusieve residentie op de wandeldijk in het Zoute, genietend van prachtige zichten op het strand en de zee alsook op het natuurreservaat Het Zwin. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, ruime en volledig doorlopende leefruimte met prachtig salon (terras en zeezicht) vooraan, eetkamer en open keuken (volledig uitgerust) aan de achterzijde (groot zonneterras en zicht op Het Zwin). Gastenkamer met zicht op het Zwin, dressing en eigen badkamer. Via de trap (of lift) bereikt u het niveau van de overige slaapkamers: slaapkamer 2 met volledige badkamer, slaapkamer 3 met douchekamer en master met dressing en badkamer, allen uitgevend op het natuurreservaat Het Zwin en de privatieve tuin. Zeer ruime en volledig ingerichte berging. Mogelijke aankoop van een garagebox voor vier wagens in de residentie alsook gastenparking. In de residentie: binnenzwembad, hammam, sauna, wellness, relaxruimte en fitness. Concierge. Contacteer ons voor verdere inlichtingen. (EPC 77 kWh/m²/jaar - UC: 20140619-0001612221-00000005-7)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon parkPark
Referentie nr.3596934
Opp.ca. 364m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 489m²
Oriëntatie voorgevelnoordwesten
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC77kWh/m²
Ref. EP(B)20140619-0001612221-00000005-7
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan