Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 209m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.695.000,-

Ref: 3601124

te koop

Prachtig appartement met open zichten

Ruim, helder villa-appartement met vrij uitzicht op het Zegemeer. Samenstelling: inkomhall met vestiaire en wc. Woon- en eetkamer met oninneembaar uitzicht op het meer. Modern ingerichte keuken. Praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Aangenaam zuidwestgericht terras. Trap naar etage: Master bedroom met aansluitende badkamer en dressing. Tweede slaapkamer met wastafel en bureau. Zolderverdiep. Gemeenschappelijke fietsenberging, grote kelder en een garagebox voor 3 wagens in het gebouw, inbegrepen in de prijs! Residentie "Zegemeer": een veilige investering op een exclusieve ligging die de kieskeurigsten stellig zal bekoren. Bezoek gaarne na afspraak in één van onze kantoren.Mogelijkheid tot aankoop garage in de benedenverdieping van de residentie. "Zegemeer": een veilige investering op een exclusieve ligging. Bezoek graag na afspraak in onze kantoren. EPC: 184 kWh/m² 31043-G-2007-465/EP00588/B002/D01/SD002

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3601124
Verdieping3
Verdiepingen3
Opp.ca. 209m²
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Oriëntatie terraszuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers1
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 3
Parkings (binnen)Ja, 3
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC184kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2007-465/EP00588/B002/D01/SD002
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan