Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1200m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Zoute

€ 4.850.000,-

Ref: 3634550

te koop

Gerenoveerde villa in hartje Zoute

Karaktervolle villa, gelegen op een terrein van 12aren, in hartje Zoute, tussen het Dominikanen kerkje en de Tennis Club. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, woonkamer (zithoek-eethoek) met gashaard en grote vensters uitgevend op de prachtige tuin, volledig ingerichte keuken met inloopfrigo, ruime berging met wasruimte en douche/ toilet. Op de eerste verdieping: master met dressing en badkamer (toilet, douche, bad en dubbelel lavabo), tweede slaapkamer met douchekamer, derde slaapkamer met eigen douchekamer. Op de tweede verdieping: 2 dubbele slaapkamers elk met eigen badkamer. Ruime garage en meerdere staanplaatsen. Aangename tuin met zonnige terrassen. Airco in de leefruimtes en elke slaapkamer. EPC 328 kWh/m² UC: 1800132

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3634550
Verdiepingen2
Opp.ca. 450m²
Bruto grond opp.ca. 1200m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2721
Verwarmingindividueel gas cv
EPC328kWh/m²
Ref. EP(B)1800132
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan