Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 1200m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Zoute

€ 4.850.000,-

Ref: 3634550

te koop

Gerenoveerde villa in hartje Zoute

Karaktervolle villa, gelegen op een terrein van 12aren, in hartje Zoute, tussen het Dominikanen kerkje en de Tennis Club. Indeling: inkom met vestiaire en toilet, woonkamer (zithoek-eethoek) met gashaard en grote vensters uitgevend op de prachtige tuin, volledig ingerichte keuken met inloopfrigo, ruime berging met wasruimte en douche/ toilet. Op de eerste verdieping: master met dressing en badkamer (toilet, douche, bad en dubbelel lavabo), tweede slaapkamer met douchekamer, derde slaapkamer met eigen douchekamer. Op de tweede verdieping: 2 dubbele slaapkamers elk met eigen badkamer. Ruime garage en meerdere staanplaatsen. Aangename tuin met zonnige terrassen. Airco in de leefruimtes en elke slaapkamer. EPC in opmaak

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3634550
Verdiepingen2
Opp.ca. 450m²
Bruto grond opp.ca. 1200m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2721
Verwarmingindividueel gas cv
EPC328kWh/m²
Ref. EP(B)1800132
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan