Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 200m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-ZOUTE

prijs op aanvraag

Ref: 3662392

te koop

Ruim 3 slaapkamer appartement met 14m gevel en prachtig zonneterras - luxe appartement.

Uitzonderlijk en ruim appartement (200m²) in het prachtige kader van de Tennis Gardens (park van 5ha), op enkele stappen van de zee en het Zwin, naast de Royal Zoute Tennis Club. Indeling : inkomhal, vestaire, toilet en berging, ingerichte keuken met vensterdeur naar terras Zuid gericht, eetplaats, living en salon ook uitgevend op zonneterras (14m gevel), nachthall met drie slaapkamers met telkens ingemaakte kasten en aangepast sanitair, in totaal 2 douchekamers en één complete badkamer. Privatieve kelder en twee parkeerplaatsen in de residentie. Verwarmd binnen zwembad met terras gelegen in het park en enkel toegankelijk voor de bewoners. Concierge aanwezig. (EPC: 207 - UC 1498396) Extra faciliteit : parking voor bezoekers. Hoogwaardige afwerking, een aanrader. Realisatie arch Marc Merckx. Zonder twijfel het meest begeerde appartement in de residentie. Een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Cambier De Nil - icon parkPark
Referentie nr.3662392
Verdieping1
Verdiepingen3
Opp.ca. 200m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelnoordwesten
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel elektrisch
Dubbel glasJa
EPC207kWh/m²
Ref. EP(B)1498396
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan