Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 744m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.500.000,-

Ref: 3691087

te koop

Recente villa met mooie afwerkingsgraad

Sublieme recente villa met hoogwaardige materialen in de hedendaagse stijl door de gerenomeerde architect Demyttenaere Samenstelling: inkom met vestiaire en toilet. Ruime woon- en eetkamer uitgevend op zonnig terras en tuin. Volledig ingerichte keuken met ontbijthoek. Berging. Aparte bureau. Dubbele garage en fietsenberging. Bovenverdieping: nachthall met toilet. 4 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom over een grote dressing en grote badkamer beschikt Verder zijn er nog 2 badkamers beiden met bad en douche. De woning is volledig onderkelderd : Kelderverdieping: wijnkelder, speelkelder, koele berging en grote functionele ruimte. EPC 153 kWh/m² UC: 20141224-0001718524-1

Referentie nr.3691087
Verdiepingen3
Opp.ca. 318m²
Bruto grond opp.ca. 744m²
Beschikbaarheidonmiddellijk
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Kadastraal inkomen€ 2531
Verwarmingindividueel gas cv
EPC153kWh/m²
Ref. EP(B)20141224-0001718524-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan