Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 985m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.765.000,-

Ref: 3712578

te koop

Nieuwbouwvilla grenzend aan de golf

Klassevolle nieuwbouwvilla op enkele passen van de Royal Zoute Golf Club. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, traphal en lift (bereikbaar van kelder tot eerste verdieping), leefruimte met open haard, eetplaats. Volledige geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Dubbele garage. Ruime kelder. Op de eerste verdieping: 5 slaapkamers en 3 badkamers waarvan 1 master bedroom met inloopdressing en eigen badkamer. Toilet. Ruime zolder met tal van mogelijkheden (hobbyruimte, bureau, fitness, etc.) Verkoop onder registratierechten! (EPC: 140 - UC - 31043-G-2009_32/EPO7996)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3712578
Verdiepingen3
Opp.ca. 328m²
Bruto grond opp.ca. 985m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 2
Verwarmingindividueel gas cv
EPC140kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2009_32/EPO7996
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan