Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 150m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-ZOUTE

€ 1.495.000,-

Ref: 3714253

te koop

4 slaapkamer-app - Paadje in het Zoute

Duplex hoekappartement met 4 slaapkamers (150m²), rustig en zonnig gelegen in een villa-residentie in een paadje hartje Zoute ! Indeling : op de derde verdieping : inkomhal, met vestiaire en toilet, living uitgevend op terras zuidgericht, ingerichte keuken met eetplaats, twee slaapkamers waarvan één met douche en de andere met badkamer. Op de vierde verdieping : twee ruime slaapkamers met twee douchekamers en aparte berging. Overal ingemaakte kasten. Parking (toebehorend aan de mede-eigendom) bezoekers op de oprit, aankoop mogelijk van twee aparte parkeerplaatsen in de residentie. Privatieve kelder. (EPC 459 - UC 1796829) Zéér aangename ligging, rustig zonnig, centraal en op enkele passen van de zee.

Referentie nr.3714253
Verdieping3
Verdiepingen3
Opp.ca. 150m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 150m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Oriëntatie achtergevelnoord
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
KelderJa
ZolderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1874
Verwarmingindividueel gas recente boiler
EPC459kWh/m²
Ref. EP(B)1796829
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan