Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 675m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 KNOKKE-HEIST

€ 1.199.000,-

Ref: 3730382

te koop

4 gevel villa rustig en zonnig gelegen

Exclusief te koop : ten Zuiden van de Golf, alleenstaande villa, rustig gelegen op een terrein van 625 m² + 50m² oprit, te Knokke-Zoute, tussen het Keuvelhoekpleintje en de Boslaan. Momenteel opgedeeld in 2 appartementen : op het gelijkvloers : ruim appartement (123,8m²) met inkomhal (vest.-toil), woonkamer (zithoek-eethoek) / living, ing. keuken, 3 slaapkamers en 1 badkamer. Breed terras en tuin gericht Zuid / West. Garage voor 1 wagen en verschillende parkeerplaatsen mogelijk. Op de verdieping : appartement (85,5m²) met ruime living, ing. keuken, één slaapkamer en douchekamer, toilet en aparte inkom langs buitentrap. (EPC app boven : 271kWh/m² - 2019.02.08.0002130.665.RES1) (EPC app glvl : 355kWh/m² - 20190306-0002130647 RES.2)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.3730382
Verdiepingen1
Opp.ca. 209m²
Bruto grond opp.ca. 675m²
Oriëntatie tuinzuidwesten
Oriëntatie terraszuidwesten
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZolderJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1524
Verwarmingindividueel gas
EPC271kWh/m²
Ref. EP(B)20190208.0002130665.res.1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan