Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 580m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.695.000,-

Ref: 3806076

te koop

Nieuwbouwvilla in het Zoute

Prachtige hedendaagse villa verscholen tussen twee paadjes in het Zoute, op enkele stappen van de Golf, het Albertplein en het commerciële hart van Knokke. De rust, de groene omgeving en de ideale ligging maken dit project tot een pareltje. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, mooie leefruimte voorzien van grote vensters die uitgeven op de prachtig aangelegde tuin, volledig uitgeruste open keuken, eethoek uitgevend op verschillende terrassen, wasplaats- berging. Op de eerste verdieping: master suite met afzonderlijke dressing en badkamer (ligbad en/of douche + dubbele lavabo), slaapkamer 2 en slaapkamer 3 elk met eigen badkamer, afzonderlijk toilet, praktische linnenkamer. Op de tweede verdieping: slaapkamer 4 met bureau en slaapkamer 5, met elk een eigen douchekamer, technisch lokaal. mogelijkheid tot parkeren van verschillende wagens op eigen terrein. De villa wordt casco aangeboden. Binnenafwerking optioneel en volgens budget in overleg. Start werken najaar 2019 (EPB in aanvraag)

Referentie nr.3806076
Verdiepingen3
Opp.ca. 347m²
Bruto grond opp.ca. 580m²
Oriëntatie achtergevelzuidwesten
Oriëntatie terraszuidwesten
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan