Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 115m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 995.000,-

Ref: 3824940

te koop

Topappartement centraal gelegen bij de winkels

Prachtig appartement op sublieme locatie met een super afwerking en prachtig zicht op het kerkje, zéér goed gelegen in een recente residentie in het Zoute, op enkele stappen van de Driehoekplein. Indeling : inkom met vestiaire en toilet, ruime leefruimte met open zicht op de zoute villa's in de paadjes (zithoek - eethoek) uitgevend op terras, halfopen keuken, 3 slaapkamers uitgevend op terras achteraan, 1 badkamer, 1 douchekamer, berging/wasruimte. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox in de residentie. Absoluut een bezoek waard! (EPC 98 - UC 20100330.0000490583.00000005.9)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3824940
Verdieping2
Verdiepingen8
Opp.ca. 100m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 115m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
Parkings (binnen)Ja, 1
LiftJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC98kWh/m²
Ref. EP(B)20100330.0000490583.00000005.9
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan