Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 549m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8301 Knokke-Heist

€ 795.000,-

Ref: 3828096

te koop

Recente villa op rustige ligging

Recente, kwalitatieve villa afgewerkt met duurzame materialen. Indeling: Inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met gashaard, ingerichte open keuken met eethoek, eetruimte, berging/wasplaats, slaapkamer met aanpalende badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een toilet op de nachthal en een ruime badkamer. Op de tweede verdieping is er nog een slaapkamer en een berging met infraroodsauna. Verder beschikt deze villa nog over een gezellige tuin, een garage voor 2 wagens met zolder, parkeerplaatsen voor verschillende wagens en verschillende terrassen, waaronder een overdekt terras. (EPC: 148 - UC: 20120131-0001027780-00000002-6)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Cambier De Nil - icon bosBos
Referentie nr.3828096
Verdiepingen2
Opp.ca. 321m²
Bruto grond opp.ca. 549m²
Oriëntatie voorgevelwest
Oriëntatie achtergeveloost
Oriëntatie tuinoost
Oriëntatie terrasoost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
SaunaJa
Kadastraal inkomen€ 1916
Verwarmingindividueel gas cv
EPC148kWh/m²
Ref. EP(B)1027780
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan