Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 193m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 975.000,-

Ref: 3844070

te koop

Woning gelegen aan de molen van de Graaf Jansdijk

Zeer aangename woning met veel lichtinval, gelegen op enkele stappen van de molen, nabij de Magere Schorre en de Boslaan. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, mooie brede leefruimte bestaande uit zit- en eethoek beiden uitgevend op het zonneterras en de gezellige tuin, afzonderlijke keuken volledig uitgerust, berging. Op de verdieping: master bedroom met badkamer en afzonderlijke dressing, tweede en derde slaapkamer met gezamenlijke douchekamer, op de tweede verdieping: grote polyvalenteruimte vrij in te vullen (bureel, slaapkamer, speelzolder, lounge, ...) met eigen douchekamer. Garage. Zeker een bezoek waard! EPC 182 UC: 20120320-0001071644-00000001-6

Referentie nr.3844070
Verdiepingen2
Opp.ca. 218m²
Bruto grond opp.ca. 193m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 218m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Oriëntatie terraszuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 1095
Verwarmingindividueel gas cv
EPC182kWh/m²
Ref. EP(B)20120320-0001071644-00000001-6
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan