Cambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieelCambier De Nil - commercieel
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 12
Cambier De Nil icon bathroom 12
Cambier De Nil icon surface 1014m²
Cambier De Nil icon favorite

commercieel

8300 KNOKKE-HEIST

prijs op aanvraag

Ref: 3874374

te koop

Uniek handelspand met enorme mogelijkheden

Prachtig commercieel pand in cottagestijl (CASCO), op de hoek van het Oosthoekplein in het Zoute. Bijna 1000 m² aan vloeropperlvakte met veel potentieel. Mogelijkheid tot uitbating horeca (restaurant, bar en hotel)! Unieke plafondhoogtes van 3,85 meter! Plannen te consulteren op kantoor voor een hotel met 12 suites en een restaurant op de gelijkvloerse verdieping. Mogelijkheid om zonnige terrassen te creëren over de volledige gevelbreedte langs de straatkant. Het pand heeft een totale bewoonbare opp v. 975 m² (waarvan op het glv 255 m², op de eerste verd. 233 m² met 35 m² terrassen, op de tweede verd. 214 m² en een kelder van 255m²). Grondplannen en uitgewerke interieurplannen door interieurarchitecte Eline Ostyn raad te plegen op ons kantoor.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon openbaar vervoerOpenbaar vervoer
Cambier De Nil - icon golfGolf
Cambier De Nil - icon tennisTennis
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3874374
Verdiepingen2
Opp.ca. 995m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 1014m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers12
Badkamers12
KelderJa
BergingJa
LiftJa
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan