Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 849m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3908413

te koop

Uitzonderlijke afwerkingsgraad

Sublieme villa te koop met prachtige verzichten! In deze villa met prachtige materialenkeuze en afwerking bevindt zich een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime en lichtrijke woonkamer met houthaard (metalfire), een prachtige keuken van Obumex met verzichten op de velden, een speelkamer/2de living/bureel, een groot wasplaats en een ruime garage voor 2 wagens. Op de 1ste v: masterbedroom met dressing en volledig geïnstalleerde badkamer (bad + douche), 2de ruime slaapkamer uitgevend op terras met douchekamer, 3de ruime slaapkamer met douchekamer, toilet, 4de ruime slaapkamer met volledig geïnstalleerde badkamer (bad+douche), technische ruimte. Op de 2de v: 5de slaapkamer met douchekamer en aparte zithoek/bureel. Deze woning is uitgerust met twee grote terrassen (Zuidgericht en Oostgericht) en een zwembad! Vele staanplaatsen voor de woning! Hoogstaande afwerking met mooie materiaalkeuze. Bezoek aangeraden ! EPB 67

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3908413
Verdiepingen2
Opp.ca. 420m²
Bruto grond opp.ca. 849m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Oriëntatie achtergevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel
Dubbel glasJa
EPC67kWh/m²
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan