Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 125m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.695.000,-

Ref: 3943964

te koop

Prachtige penthouse op de zeedijk

Subliem volledig gerenoveerd appartement met frontaal zeezicht en een ruim terras vooraan van ongeveer 20 m² en terras achteraan met panoramisch zicht over het hinterland. Indeling: Inkom met gastentoilet en vestiaire. Lichtrijke leefruimte met een gevelbreedte van ongeveer 5.5 meter bestaande uit een ruim salon met ingemaakte kasten en eetkamer. Vanuit de leefruimte kan genieten van een panoramisch zeezicht. Beiden geven uit op het ruim terras vooraan. Volledig geïnstalleerde open keuken voorzien van alle comfort. Berging. Masterbedroom met ingemaakte kasten en aanpalend de badkamer. Tweede volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten. Beiden kamers geven uit op het terras achteraan. Derde volwaardige slaapkamer met ingemaakte kasten. Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in de residentie. EPC: 118 kWh/m², UC: 20141010-0001678651-00000001-2.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3943964
Verdieping8
Verdiepingen8
Opp.ca. 125m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 125m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
BergingJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC118kWh/m²
Ref. EP(B)20141010-0001678651-00000001-2.
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan