Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 170m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 840.000,-

Ref: 3956327

te koop

Prachtig huis in het Witte Duivenhof

Prachtig huis met tuin in het domein van het Kasteel ‘Witte Duivenhof’ te Knokke. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, eetplaats en living met open haard uitgevend op het zonnig terras en de tuin, volledig ingerichte keuken. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 1 badkamer. Op de tweede verdieping een zeer grote slaapkamer met verschillende slaapplaatsen en een lavabo en douche. Eén van de weininge huizen met ruime kelder in het Witte Duivenhof. Parkeermogelijkheden voor de deur, alsook mogelijkheid tot aankoop van een garagebox op enkele stappen van de woning. EPC 296 kWh/m² UC: 2174058.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.3956327
Verdiepingen4
Opp.ca. 170m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
BergingJa
WasplaatsJa
WijnkelderJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC296kWh/m²
Ref. EP(B)2174058
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan