Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 254m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 3967701

te koop

Exclusief: Uitzonderlijk nieuwbouwappartement - Des Nations

Uitzonderlijk nieuwbouwappartement op de Zeedijk in het Zoute. Appartement op de 3de verdieping met een gevelbreedte van meer dan 11 meter! Residentie Des Nations, tussen het Albertplein en het Driehoeksplein. Het gelijkvloers bevat een royale lobby en een private swimming pool, wellness en binnentuin. Wij bieden u in exclusiviteit het appartement op de derde verdieping. Indeling : hal, vestiaire, toilet, prachtige living van 50m² uitgevend op breed terras met schitterend zicht op zee en prachtige zonsondergang, ingerichte open keuken, drie volwaardige slaapkamers waarvan één met complete badkamer (ligbad, dubbele lavabo, toilet) en twee andere met douchekamer. Hoogwaardige afwerking. Een zéér ruime garagebox voor drie wagens en fietsen in de residentie INBEGREPEN. (E 48 - 64,60 kWh/m² - 31043/G/2015_354/EP05127/A001/D01/5D007). Absoluut een bezoek waard.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.3967701
Verdieping3
Verdiepingen9
Opp.ca. 254m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
ZwembadJa
GaragesJa, 3
Parkings (binnen)Ja, 3
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC64kWh/m²
Ref. EP(B)31043/G/2015_354/EP05127/A001/D01/5D007
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan