Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 995m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.785.000,-

Ref: 3968297

te koop

Sublieme villa met topafwerking !

Luxueuse nieuwbouwvilla van 2014 door de gerenomeerde architect H. Demyttenaere. Volledig zuidgerichte tuin met prachtige open zichten. indeling : inkom, vestiare, toilet, living met openhaard & bibliotheek, eetkamer, keuken van Bulthaup met Miele - toestellen met eiland en ontbijthoek, dubbele garage, parking voor 5 wagens, praktische kelder voor berging. Masterbedroom met inloopdressing en ruime badkamer met apart toilet, slaapkamer 2 die momenteel als zeer ruim bureel wordt gebruikt, slaapkamer 3 ,badkamer slaapkamer 4 en bijhorende douchekamer; wasplaats, 2 e verdieping waar er momenteel een fitness is die kan als slaapkamer gebruikt worden en aparte zolder - bergingplaats. EPB: 125.28 kWh/m²

Referentie nr.3968297
Verdiepingen2
Opp.ca. 457m²
Bruto grond opp.ca. 995m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 2
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv viesmann
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan