Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 95m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 725.000,-

Ref: 3971269

te koop

Uitzonderlijk mooi afgewerkt appartement gelegen op de Kustlaan

Uitzonderlijk mooi afgewerkt appartement (obumex) op 2 stappen van de zeedijk en vlakbij het Driehoeksplein. Indeling: inkomhal met apart toilet, berging met aansluiting voor een wasmachine. Aangename living uitgevend op het terras vooraan, volledig ingerichte open keuken voorzien van alle apparatuur. 2 slaapkamers met ingemaakte kasten, telkens uitgevend op het terras achteraan. Master slaapkamer met eigen dressing en aansluitende badkamer. Aparte douchekamer met lavabo. Kelder en fietsenberging in het gebouw. (EPC 84 KwH/m² UC EP07361/A001/D01/SD005). Zeker een bezoek waard!

Referentie nr.3971269
Verdieping2
Verdiepingen6
Opp.ca. 90m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 95m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
ZwembadJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC84kWh/m²
Ref. EP(B)EP07361/A001/D01/SD005
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan