Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 403m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.495.000,-

Ref: 3972864

te koop

Zéér mooi ingerichte woning met zuid gerichte tuin

Zeer aangename 3-gevelwoning met veel lichtinval, afgewerkt met mooie en kwalitatieve materialen. Indeling: inkom (vestiaire en gastentoilet), ruime living en eetkamer aansluitend op de volledig geïnstalleerde open keuken, bijkeuken/waslokaal, garage. 1ste verdiep: ruime master bedroom met badkamer (dubbele lavabo, bad, douche, toilet), een 2de kamer en derde kamer, met een aparte douchekamer. Toilet en berging op de nachthal. 2de verdieping: polyvalente ruimte, met slaapkamer en douchekamer (douche, lavabo, toilet) Volledig omheinde tuin met een zuidwest oriëntatie - terras volledig op het Zuiden. (EPC 115,98 - UC 31043-G-2013_325/EP07996/E103/D01/SD001) Warm aanbevolen. Garagebox voor één wagen en parking bezoeker.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.3972864
Verdiepingen2
Bruto grond opp.ca. 403m²
Oriëntatie voorgeveloost
Oriëntatie achtergevelwest
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC116kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2013_325/EP07996/E103/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan