Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 204m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.195.000,-

Ref: 3976654

te koop

Loft appartement met 4 slpk, centrale ligging, op wandelafstand van het strand.

Spectaculair appartement met een bewoonbare oppervlakte van 204 m² gelegen op enkele stappen van het commerciële centrum van Knokke en niet ver van de zeedijk. Dit appartement is voorzien van: inkomhal met vestiaire en toilet, een zéér ruime woonkamer / zithoek / tv hoek, open ingerichte keuken uitgevend op terras met eetkamer, berging/wasplaats, op de beneden verdieping 1 masterbedroom met complete douchekamer (inloopdouche, dubbele wastafel, toilet). Nachthal met boven 3 ruime dubbele slaapkamers met één complete badkamer en één complete douchekamer. Inbegrepen in de prijs: een zéér ruime garage met plaats voor fietsen, privaiteve kelder en aparte staanplaats in het gebouw op -1. Een bezoek waard. (EPC: 197 - UC 20200209.0002112408.res.2).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Referentie nr.3976654
Verdieping5
Verdiepingen5
Opp.ca. 204m²
Oriëntatie voorgevelwest
Oriëntatie achtergeveloost
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC197kWh/m²
Ref. EP(B)20200209.0002112408.res.2
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan