Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 139m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.500.000,-

Ref: 4001318

te koop

Uiterst goed georienteerde gelijkvloers appartement met zonovergoten terras en tuin in het prachtige domein van de Tennis Gardens

Gezellig en uiterst goed georienteerde gelijkvloers appartement met zonovergoten terras en tuin in het prachtige domein van de Tennis Gardens (5 ha) op enkele stappen van de zee het commercieel centrum van het Zoute. Indeling: inkom met vestiaire en toilet. Open volledig geïnstalleerde keuken, woon- en eetkamer uitgevend op de terras met 100 % privacy. 3 slaapkamers waarvan 1 kamer met een badkamer en de 2 andere kamers met een douchekamer. Rechtstreekse toegang via de tuin naar het overdekt zwembad. Kelder en fietsenberging in de benedenverdieping van de residentie. Mogelijkheid tot aankoop van 2 garageboxen in de residentie. Meer dan een bezoek waard! (EPC 289 kWh/m² UC20100803-0000602828-00000001-0).

Referentie nr.4001318
Verdiepingen3
Opp.ca. 139m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 139m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 1
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 3668
Verwarmingindividueel elektrisch
Dubbel glasJa
EPC289kWh/m²
Ref. EP(B)UC20100803-0000602828-00000001-0
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan