Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 3
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 122m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.465.000,-

Ref: 4022735

te koop

Droomappartement op de zeedijk in het Zoute

Luxueus 3-kamer appartement met brede gevel en een waanzinning zeezicht in het zoute (6m65 gevelbreedte). Ideaal gelegen op de Zeedijk tussen het Lichttorenplein en Albertplein. Indeling: Ruime en lichtrijke living met eethoek, volledig uitgeruste open keuken, 2 grote slaapkamers met gedeelde douchekamer. Master met prachtige badkamer. Terras achteraan. Het appartement is voorzien van zowel een terras vooraan als een zonneterras achteraan. 1 appartement per verdieping. Inc. privatieve berging en gem. fietsenberging en afvalberging in het gebouw. EPC 164 kWh/m²-UC 20211230-0002121063-1

Referentie nr.4022735
Verdieping4
Opp.ca. 122m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers3
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1236
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan