Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 230m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 859.500,-

Ref: 4025839

te koop

Prachtige verkaveling Valkenerf

Prachtig nieuwbouwproject Valkenerf met charmante en luxueus afgewerkte eengezinswoningen GRENZEND AAN DE NIEUWE GOLF. De gezinswoningen bevatten alle comfort om optimaal te genieten aan onze kust : een ruime living met veel lichtinval en plafondhoogte van 2.70m, een volledig ingerichte keuken, 4 slaapkamers, bad- en douchekamer, berging, garage en tuin. De zolderverdieping kan nog ingericht worden. Valkenerf wordt gekenmerkt door haar authentieke architectuur (architect Luc Declercq - E-L) en de ongerepte omgeving, is zowel geschikt als hoofdverblijfplaats of als tweede verblijf. Prijs vanaf 699.000 euro. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Verkoop onder gesplitst stelsel (grond: registratie, constructie: btw). CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE EN EEN BEZOEK TER PLAATSE. E 60 - 31043-G-2013_148/EP02493/B359/D01/SD001

Referentie nr.4025839
Verdiepingen2
Opp.ca. 238m²
Bruto grond opp.ca. 230m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
Parkings (binnen)Ja, 1
Verwarmingindividueel gas cv
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan