Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 290m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.145.000,-

Ref: 4025959

te koop

Unieke zichten op Park 58

Architecturaal pareltje (Bauhaus stijl) met onneembaar zicht op het Park 58, in het pittoreske Duinbergen, dit op enkele stappen van de zee. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, aangename leefruimte omringd door het groen. Aansluitend de lichtrijke eetkamer en uitgeruste keuken, beiden met rechtstreekse toegang naar het unieke terras dat uitgeeft op de weidse natuur! Op de eerste verdieping : 2 aangename slaapkamers met ingemaakte kasten, een badkamer én een aparte douchekamer. Op de tweede verdieping : twee volwaardige slaapkamers en 2 douchekamers. De villa is gedeeltelijk onderkelderd. Er is een praktische berging en een garage + staanplaatsen. Unieke opportuniteit in Duinbergen!(EPC 455 kWm² - UC 20171127-0002014121-1)

Referentie nr.4025959
Verdiepingen2
Opp.ca. 255m²
Bruto grond opp.ca. 290m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers4
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
Verwarminggas
EPC455kWh/m²
Ref. EP(B)20160715-0001848138-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan