Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 7
Cambier De Nil icon bathroom 6
Cambier De Nil icon surface 1759m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4032432

te koop

Unieke eigendom op een rustige ligging

Ruime charme villa, volledig gerenoveerd in 2015, gelegen in een rustige omgeving in het Zoute, op 1.759m², op enkele stappen van het bos, de R.Zoute Tennis Club en het Dominikanen kerkje. Indeling: inkom (vestiaire-toilet), zithoek met open haard, aparte eetplaats, 2de zithoek (biljart) met open haard, keuken -berging met zij-ingang, 5 ruime suite- kamers (dressings) met 5 badkamers, ontspanningsruimte voor jeugd, bureau, strijkhoekje. Aparte studio met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Garage en meerdere parkeerplaatsen, wasruimte. Kelders, met o.a. wijnkelder, techn ruimte. Prachtige zuid gerichte tuin met zwembad, ruime terrassen. EPC 231 UC 20100606-0000548138-00000041-6.

Referentie nr.4032432
Opp.ca. 756m²
Bruto grond opp.ca. 1759m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers7
Badkamers6
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Verwarmingindividueel stookolie cv wiessmann
Dubbel glasJa
EPC231kWh/m²
Ref. EP(B)20100606-0000548138-00000041-6.
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan