Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 274m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4089301

te koop

Prachtig duplex-hoekappartement in La Reserve- The Residence

Uniek hoekappartement-duplex (275 m²) met zuidelijk zicht op het Zegemeer in het prestigieuze nieuwbouwproject La Reserve- The Residence, genietend van een uitzonderlijke breedte van 7m. Indeling: inkomhal met vestiaire en toilet, ruim salon met zicht op het Zegemeer, bureauruimte, eetkamer en open leefkeuken uitgevend op ruim terras met zicht op zee. Op de verdieping: nachthal, 4 slaapkamers uitgevend op terras en zicht op het Zegemeer. Berging. Privatieve kelder. Fietsenberging. Mogelijkheid tot aankoop dubbele garage. EPC 124 kWh/m²/jaar UC 20200714-0002293942-res-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4089301
Verdieping4
Opp.ca. 274m²
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
TerrasJa
GaragesJa, 2
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas cv
EPC124kWh/m²
Ref. EP(B)20200714-0002293942-res-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan