Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 1303m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 2.850.000,-

Ref: 4090395

te koop

Aan de Oude Molen van Knokke!

Op een topligging nabij de Magere Schorre charmante villa op een terrein van 1.300m2 aan de OUDE MOLEN van Knokke-Zoute ! Indeling: inkom met vestiaire en gastentoilet. Zeer grote living met eetplaats, salon, open haard en veel licht. Aparte keuken. Een schitterende grote, zonnige tuin met terras en zicht op de Oude Molen. Op de eerste verdieping: mezzanine voor bureau, speelruimte of om te bouwen als extra slaapkamer. 2 grote slaapkamers elk met eigen badkamer en dressing. Inpandige garage. EPC 309 - UC 20160125-0001828857-1

Referentie nr.4090395
Verdiepingen3
Opp.ca. 240m²
Bruto grond opp.ca. 1303m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
ZolderJa
BergingJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2117
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC309kWh/m²
Ref. EP(B)UC 20160125-0001828857-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan