Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 7
Cambier De Nil icon bathroom 6
Cambier De Nil icon surface 3293m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4090868

te koop

Unieke eigendom op 2 loten nabij de tennis club.

Alleenstaande villa van de hand van architect Corbiau, gelegen in hartje Zoute, op een groot terrein van 3.293 m², langs een paadje, op enkele stappen van de Royal Zoute Tennis Club. Indeling: inkom (vestiaire - toilet), ruime woonkamer (salon met open haard-eetplaats), 2de salon met haard - bibliotheek, open keuken -family room, bureau, 7 slaapkamers met o.a een verblijfstudio en 6 badkamers, dressing. Ruime terrassen en prachtige tuin met zwembad ( tuinarchit. Eeman ). De villa is volledig onderkelderd, met o.a. sauna, wasruimte, wellnessruimte en 4 garages. Meerdere staanplaatsen. Tweede inkom via de Prinses Paolalaan. De villa is in perefecte staat en prachtig gerenoveerd in samenwerking met binnenhuisarchitect Lempereur Topproduct ! EPC 208 - UC 1115112

Referentie nr.4090868
Opp.ca. 781m²
Bruto grond opp.ca. 3293m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 781m²
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers7
Badkamers6
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 4
Kadastraal inkomen€ 6388
Verwarmingindividueel gas cv
EPC208kWh/m²
Ref. EP(B)1115112
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan