Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 932m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 4.325.000,-

Ref: 4093590

te koop

Magnifieke nieuwbouwvilla in hartje Zoute

Indrukwekkende nieuwbouwvilla met uitzonderlijke afwerkingsgraad! Dit op een zeer centrale ligging op wandelafstand van de zee, de winkels en de Royal Zoute Tennis Club. Indeling: Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaire, volledig geïnstalleerde keuken, eetkamer, living met gashaard, uitgevend op de Zuid georiënteerd terras en tuin. Op de eerste verdieping: 3 ruime slaapkamers, elk met hun bad- of douchekamer oa de masterkamer met grote dressing. Op de tweede verdieping: nog 2 ruime slaapkamers met beide hun badkamer, wasplaats en technisch lokaal. Garage voor 2 wagens en verscheidene staanplaatsen buiten. Zeer hoge afwerkingsgraad met oog voor perfectie!

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4093590
Verdiepingen2
Opp.ca. 444m²
Bruto grond opp.ca. 932m²
Oriëntatie voorgevelnoord
Oriëntatie achtergevelzuid
Beschikbaarheidaf te spreken met eigenaar
Slaapkamers5
Badkamers5
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 2
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan