Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 506m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist Westkapelle

€ 750.000,-

Ref: 4096672

te koop

Charmante nieuwbouw koppelvilla

Charmante nieuwbouw koppelvilla met 4 slaapkamers en 2 badkamers te Knokke-Heist. Indeling: inkom met vestiaire en gastentoilet, ruime woonkamer met een volledig ingerichte open keuken, wasplaats/berging en garage. 1ste verdieping: 4 ruime slaapkamers, badkamer (bad/dubbele lavabo/ wc) en douchekamer. Zeer rustig gelegen op het einde van het Goudenregenpad. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met ons kantoor.

Referentie nr.4096672
Opp.ca. 156m²
Bruto grond opp.ca. 506m²
Beschikbaarheidbij oplevering
Slaapkamers4
Badkamers2
KeukenJa
TuinJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
BergingJa
WasplaatsJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan