Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 6
Cambier De Nil icon bathroom 5
Cambier De Nil icon surface 770m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 3.850.000,-

Ref: 4101526

te koop

Gelegen in het Zoute, nabij de Tennis Club.

2 Karaktervolle koppelvilla's, gelegen in het Zoute, op een terrein van 770m², vlakbij de "Royal Zoute Tennis Club" en op een boogscheut van het strand en de zee. Deze koppelvilla's worden verkocht in hun geheel (samen) wat heel wat potentieel met zich meebrengt! Samenstelling beide woningen samen: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, grote leefruimte met zicht op de prachtige Zuidgerichte tuin. Luxueus ingerichte keuken met ontbijthoek. Tweede woonkamer en tweede ingerichte keuken met opnieuw een prachtig zicht op de tuin. Berging. Op de eerste verdieping vinden we de masterbedroom met aanpalende badkamer, 5 ruime en lichtrijke slaapkamers waarvan 3 met eigen douchekamer. Badkamer. Grote zolder, in te richten naar keuze. Nachttoilet. De woning heeft een prachtig Zuidgericht terras uitgevend op de tuin, tweede terras. 1 Garage. Meerdere parkeerplaatsen. Unieke villa in het Zoute! EPC 471 -UC 1794782

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4101526
Verdiepingen2
Opp.ca. 267m²
Bruto grond opp.ca. 770m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers6
Badkamers5
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
ZolderJa
WasplaatsJa
Kadastraal inkomen€ 2520
Verwarmingindividueel gas cv
EPC471kWh/m²
Ref. EP(B)1794782
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon search

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan