Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 5
Cambier De Nil icon bathroom 4
Cambier De Nil icon surface 270m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

prijs op aanvraag

Ref: 4105819

te koop

Uniek hoekappartement op de Wandeldijk

EXCLUSIEF: UNIEK HOEKAPPARTEMENT OP DE WANDELDIJK met 18 meter gevelbreedte - 13 meter frontaal aan de zeekant plus de hoek! Indeling : inkomhal met toilet en vestiare. Ruime leefruimte met veel lichtinval en genietend van prachtige zichten. Zithoek met open haard, eetkamer en keuken met bar. Masterbedroom met aansluitend een badkamer, slaapkamer 2 met douchekamer, slaapkamer 3 met badkamer, slaapkamer 4, slaapkamer 5, douchekamer. Er is een praktische 2de keuken/wasplaats.Twee dubbele boxen in de residentie. (EPC 279 kWh/m² - kWh/m²: 20200617-0002282827-RES-1)

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4105819
Verdieping4
Opp.ca. 270m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers5
Badkamers4
KeukenJa
TerrasJa
GaragesJa, 2
Parkings (binnen)Ja, 4
KelderJa
BergingJa
LiftJa
WasplaatsJa
Verwarminggas cv
Dubbel glasJa
EPC279kWh/m²
Ref. EP(B)20200617-0002282827-RES-1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan