Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 1
Cambier De Nil icon bathroom 1
Cambier De Nil icon surface 68m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 KNOKKE-HEIST

€ 765.000,-

Ref: 4117924

te koop

Zeedijk Zoute, top ingericht 1 slpk appartement

Prachtig 1-slaapkamer appartement met unieke breedte van 7m, gelegen op de zeedijk, op enkele stappen van het Albertplein. Indeling: Inkomhal met vestiaire en toilet, living met eetkamer, afzonderlijke keuken, slaapkamer met frontaal zeezicht en badkamer met toilet, bad en lavabo. Privatieve kelder. Huisbewaarder in de residentie. (EPC 146 Kwh/m² - UC 20170123 - 0001927766 -1). Centraal gelegen, prachtig zeezicht vanuit de living en de slaapkamer, uitzonderlijk.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4117924
Verdieping2
Verdiepingen8
Opp.ca. 59m²
Bruto bewoonbare opp.ca. 68m²
Oriëntatie achtergevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers1
Badkamers1
KeukenJa
KelderJa
LiftJa
Kadastraal inkomen€ 1197
Verwarmingindividueel gas cv
Dubbel glasJa
EPC146kWh/m²
Ref. EP(B)20170123 - 0001927766 -1
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan