Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 417m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.175.000,-

Ref: 4131620

te koop

Nieuwbouw koppelvilla gelegen in een rustige omgeving en op wandelafstand van het strand

Nieuwbouwvilla in een rustige wijk in Duinbergen, op wandelafstand van de Zeedijk. De woning is water- & winddicht en is uitgerust met een afgewerkte technische installatie. Indeling: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, lumineuze en grote leefruimte van 82m² met een open keuken, een eetplaats en toegang tot de verschillende terrassen en zonnige tuin die doorloopt rondom de woning. Eerste verdieping: drie dubbele slaapkamers met mogelijkheden voor ingemaakte kasten, waarvan één kamer met aansluitend sanitair (toilet, dubbele wastafel en inloopdouche). Vervolgens de 2de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbel wastafel. Apart toilet in de gang is voorzien. Ook heeft men vanop deze verdieping toegang tot het zonnig dakterras van maar liefst 28m². Tweede verdieping: master bedroom, dressing en en-suite badkamer (ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel). Het pand heeft tenslotte nog een grote inpandige garage en een ruime kelder. EPC: 136,01 kWh/m² UC: 31043-G-2011_554/EP03326/A001/D01/SD001.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4131620
Verdiepingen3
Opp.ca. 278m²
Bruto grond opp.ca. 417m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
ZwembadJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
ZolderJa
BergingJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC136kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2011_554/EP03326/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan