Cambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huisCambier De Nil - huis
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 4
Cambier De Nil icon bathroom 3
Cambier De Nil icon surface 419m²
Cambier De Nil icon favorite

huis

8300 Knokke-Heist

€ 1.395.000,-

Ref: 4132757

te koop

Nieuwbouw! Mooie bel-étage gelegen op wandelafstand van het strand

Nieuwbouw. Mooie bel-étage gelegen in een rustige residentiële wijk op wandelafstand van de zee. Indeling: ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Volwaardige slaapkamer met dressing en uitgevend op de tuin. Gedeelde grote badkamer met douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Tweede slaapkamer uitgevend op terras en toegang tot de gedeelde badkamer. Derde volwaardige slaapkamer met aansluitende douchekamer. Apart toilet. Ruime inpandige garage en ondergrondse Kelder. Op de eerste verdieping: ruime, lichtrijke leefruimte met mooie zichten, aansluitend zonnig terras van ongeveer 29 m². Ruime geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort. Op de tweede verdieping: Volwaardige slaapkamer met aanpalend de badkamer (douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel). Open bureauruimte. Technische ruimte. EPC: 78 kWh/m² UC: 3104-G-2011_555/EP03326/A001/D01/SD001.

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4132757
Verdiepingen2
Opp.ca. 278m²
Bruto grond opp.ca. 419m²
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers4
Badkamers3
KeukenJa
TuinJa
TerrasJa
GaragesJa, 1
Parkings (binnen)Ja, 1
KelderJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC14kWh/m²
Ref. EP(B)31043-G-2011_555/EP03326/A001/D01/SD001
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan