Cambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartementCambier De Nil - appartement
Cambier De Nil Virtual
Cambier De Nil icon bedroom 2
Cambier De Nil icon bathroom 2
Cambier De Nil icon surface 105m²
Cambier De Nil icon favorite

appartement

8300 Knokke-Heist

€ 1.195.000,-

Ref: 4133896

te koop

Prachtig appartement standingvolle residentie met een open zicht op de Eugène Ysayelaan en uitzonderlijke 6m gevelbreedte.

Prachtig appartement in een standingvolle residentie, gelegen op de Kustlaan, met een open zicht op de Eugène Ysayelaan en uitzonderlijke gevelbreedte. Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime leefruimte op het zuiden met gevelbreedte van 6m, uitgevend op aangenaam zonneterras. Volledig geïnstalleerde keuken (Miele-apparatuur) met aparte berging, 2 slaapkamers uitgevend op een terras en 2 badkamers. Nog extra twee bedden voor de kids. Het appartement is afgewerkt met de beste materialen en gelegen op een toplocatie in het Zoute. Privatieve kelder in de residentie. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in de onmiddellijke omgeving. (EPC: in aanvraag).

Omgeving van dit pand

Cambier De Nil - icon winkelsWinkels
Cambier De Nil - icon strandStrand
Referentie nr.4133896
Verdieping5
Verdiepingen7
Opp.ca. 105m²
Oriëntatie voorgevelzuid
Oriëntatie achtergevelnoord
Beschikbaarheidvanaf akte
Slaapkamers2
Badkamers2
KeukenJa
TerrasJa
KelderJa
LiftJa
Verwarmingindividueel gas
Dubbel glasJa
EPC-
Ref. EP(B)-
Overstromings gevoeligheidOverstromings icoon niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Afspraak of meer info?

Vernieuwen

Ontdek gelijkaardige panden


Bekijk alle gelijkaardige panden

WILT u weten wat uw vastgoed waard is?

Contacteer ons voor een vrijblijvende expertise

U bent van plan om in de nabije toekomst uw eigendom in Knokke te verkopen? Doe beroep op onze ervaring en neem contact op met ons. Wij komen graag bij u langs voor een waardebepaling van uw eigendom en een vlotte verkoop. Waarschijnlijk hebben we al een koper die net op uw pand zit te wachten.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

De familie Cambier en het voltallig team begeleiden u graag stap voor stap om in alle discretie de mogelijkheden van uw eigendom te onderzoeken en de beste resultaten te realiseren.

contacteer ons
Cambier De Nil - icon phoneCambier De Nil - icon mailCambier De Nil - icon favoriteCambier De Nil - icon searchCambier De Nil - icon estimate

Nieuwe favoriet toegevoegd.

Cambier De Nil - icon close
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer wetenVerder gaan